Salji Turun Di Indonesia

Kejadian kemlangan maut ini dikatakan baru sahaja berlaku du Singapore pada sabtu yang lepas di mana kesemua mangsa baik yang berada di Ferr...

Sekrang ni bukan kes Curi je kena report polis bahkan dah sampai satu tahap kes mcm dlm report ni pun nak kena Repor kt polis. Sikit - sikit...

Perghh mmg kuat giler mamat ni guna bahu je tu dah abis senget keretapi . Cuba bayangkan kalu dia guna jari..Dasatt Na...

Memang betul mangkuk jamban la korang ni..Ehh Ehhh jgn salah sangka pulak bukan nk kata korang tu macam mangkuk jamban . Nak bg tau gambar2 ...

Kalau ditanya perkataan apa yang tgh glmer sekarang ni tentu korang akan cakap Sudah Potong ? jgn kata wimax je yg tgh promot benda ni gil...

Haih . apa nk jadilah dgn manusia kita ni sekarang buang anak mcm buang sampah je, dah tau buat tau la jugak kena jaga. Ni tak time sedap je...

Selalu kita dihidangkan dengan sikap doraemon yang baik. Tapi kali ini kita tengok pulak macam mana perangai Doraemon yang jahat.

Haha...lawak je tengok budak2 ni. Nampak macam betul je. ni mesti kipas susah mati watak katun upin & ipin

Memang mengelikan lidah yang merasa kalau korang tengok gambar dekat bawah ni. Tu baru sukan terjun. macam manalah ye gamaknya kalau sukan l...

Korang mesti pernah chat kat mana2 social Network kan. Pernah tak korang kena tipu macam dekat bawah ni?