Sama Tapi Serupa Ke ? [Dragon Ball]

sekali pandang nmpak macam sama , tapi kalau dua kali pandang sah mmg sama, korang suka tengok tak cite katun Dragon Ball ? kalu korang suka tengok sure korang leh cam sape ..Yang penting gaya rambut pakcik ni stylo la..




@better korang clik pic untuk imej yang lebih cun..

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses so far.

  1. Haz says:

    aku rasa pakcik ni suka tgk dragon ball la..
    haha

Leave a Reply